Forum Replies Created

Viewing 6 posts - 61 through 66 (of 66 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: error inserting a line on a report #13745

    DJobin
    Participant

    Unless I am doing something wrong, it does not work.

    The top report has a “yellow icon”. It is a summary of the sub reports.

    When I press F11, there is no such thing as ** Default Settings **, It shows Setup, as it is the place to be to make changes to a report.

    I would still like to know why such changes were made from one version to the next? How can I create new accounts now or maintain my reports? It is very frustrating when such simple tasks stop working.

    in reply to: Default values #13738

    DJobin
    Participant

    I am ot using Pay Account. I do not use Accounts Payable very much.

    I just enter the transactions directly into the bank journals.

    When positioned on the field “Bank” I issue the menu commands “Edit/Default value/Set”

    But now this new value will be the default for all the bank journals. Under 2.08 and prior versions, it worked fine. Each journal was keeping its own default value.

    in reply to: Column not displayed #13273

    DJobin
    Participant

    Randy,

    Thank you. It worked.

    I am still a bit lost sometimes with the different windows and menu options.

    Denis

    in reply to: Accentuated characters #13196

    DJobin
    Participant

    No this would not work either.

    1) The letters were already in NV1 and got translated in some sort of weird code, like:

    é was convected to /x82

    2) In NV2, from my keyboard (I have an accentuated keyboard):

    – in the notes I can use the accentuated characters

    – in a description field I get the letter with a “square” right after

    in reply to: Report Procedure Settings #13126

    DJobin
    Participant

    I have to use report. The periods I have to print are no longer available on screen.

    I have to use the daiky resolution feature of the report procedure.

    in reply to: Report Procedure Settings #13122

    DJobin
    Participant

    I noticed, using ViewRec that the info seems to be in ~EPORT.13

    Could I use @RecRead and @RecWrite?

    I do not want to spend too much time on this.

    If someone would have done it before, it would be good to help me with this

Viewing 6 posts - 61 through 66 (of 66 total)