Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #11864

    LChilds
    Participant

    I have just attempted to run a 3 employee payrun in NV2. I started this payrun at 8:30am this morning, Feb 25, 2010. At 10:30am the payrun was still processing. I had no problem processing the previous payroll. What is going on? I suppose I will have to go back to NV1 just to process the payroll for the 26th if NV2 is not going to work.
    Any help would be appreciated.
    Les

    #14188

    MSchappler
    Moderator

    I suggest that you run Database Utilities from the NewViews 2.0 menu and select your application database and click the All Checks button. If problems are detected, then run Database Utilities again and select Reorganize Database.

    Are you selecting a Payrun from where you had previously ran your last Payrun? If so, check the Paylist button for the employees to be paid. Review the settings for the Payrun. Perhaps there is a setting or an employee in the Pay List that is causing the behaviour you have described.

    Regards to All,

    Martin

    #14203

    LChilds
    Participant

    Hello Martin. Thanks for the reply. Actually I found the problem not soon after posting this message. It seems that NV2 Payrun does not like the word “processing” being typed into the “status” field on the payrun table. After I used F3 to select “processed” payroll fired up so to speak and only took a few seconds to complete.
    Who knew NV2 would be so fussy on a particular word.

    Thanks

    Les

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.